co & kdy ?

Přátelé!
Letos to bude FurtFilm2006. Pátý ročník filmového podniku, který pro vás opět připravuje elitní organizační skupina oddílu LUMTURO.

Čeká vás především double nonstop filmová projekce. Dva promítací sály. Co sál, to technicky fabulózní audiovizuální vybavení prostředkující divácky mirakulózní program. 48 hodin filmů dodá extraordinérní povahu 48 hodinám jinak průměrného dubnového víkendu.

Málo hustá taneční noc! Muzika doprovázená videoprojekcí. Nebo videoprojekce, ke které poběží hudební doprovod?

Šifrou pro akci, při které jedny smyslové vjemy předcházejí druhé, je FFo5

Popovým lízátkům rezervujeme kinosál FFo6 III.A. Nabídka pro ty, kdo nestihli některou z letošních palácových premiér. FFo6 III.A dodá možnost chroupat pukavou kukuřici před plátnem třísněným obrazy správných hochů Crowwů a delikátních dívek Carmen.

Složitější filmová schémata umístíme do kinosálu FFo6 VI. B. Dobře volený proud světla někdy lehce nechá zšednout, jindy dokonce obarví jinak bílé plátno. Atmosféra mrtvých nevěst a znechucení nad junk foodem zabere celou polovinu filmového programu FFo6 VI. B.

Tančírna FFo6 se odehraje v přijatelnějším z kinosálů. To novější z klipů bude stíhat legendy, vše nabité energií decibelů a frekvencí. Spontaneita pohybu bude žádoucí, poněvadž pomůže naklepat ztuhlé kostrče a osezené zadnice.

Pouze jeden termín vyhovuje: Víkend 21. - 23. dubna 2006. První ostrý záblesk si projektory s plátny vymění v 18:00. Slavnostní zahájení akce, uvítací proslovy, gratulace a vyjádření díky proběhne ve 21:00.

FFo6 je přístupný všem filmovým fanouškům z řad skautské i neskautské veřejnosti počínaje roverským věkem. Horní věková hranice není nijak omezena.